Menu

Cocktails

huisaperitief

sinaasappel, limoen, suiker, rode Vermouth

8

lillet wit

Elderflower tonic, aardbei, munt

7

passievrucht-mojito

8.5

moscow mule

vodka, limoensap, gingerbeer

9

dark ‘n stormy

bruine rum, limoensap, gingerbeer

9

lazy red cheeks

framboos, limoensap, vodka, violetsiroop

8.5

mojito

witte rum, munt, limoensap, suiker, bruiswater

8

whisky – cola

8

bacardi – cola

wit of reserva

8

noble rum en ginger ale / cola

9

yakumi en tonic

Japanse kruiden

8.5

Fris

Coca-cola (zero), Fanta orange, Sprite

2,2

Tönissteiner citroen – orange, Gini,

Schweppes tonic, Schweppes agrum,

Ice tea, Fristi, Cecemel

Looza Sinaas, Looza Appel

2,3

Looza Ace

2,4

Appletiser

3

Vers sinaasappelsap

6,5

Chaudfontaine bruis / plat – 25 cl / 50 cl / 1 l

2,2 / 4,3 / 7

Bier

uit de fles

Stella

Carlsberg

Rodenbach

2,2

3

2,7

streekbieren

Hommel

Omer

La Chouffe

Mc Chouffe

Rodenbach Grand Cru

Kwaremont

Duvel

Klets Blond

Karmeliet

3

4

4

4

4,2

3,7

4

3,7

4,2

fruitbieren

Liefmans Fruitesse

3

abdijbieren

Bernardus Prior 8

Grimbergen Blond

Bernardus Tripel

Bernardus Witbier

Bernardus Abt 12°

4,2

4

4,2

3,7

4,5

trappistenbieren

La Trappe blond

La Trappe quadruppel

La Trappe tripel

Westmalle Dubbel

Westmalle Tripel

3,8

4,5

4

4,2

4,2

alcoholvrij

Carlsberg 0.0

Sportzot 0.0

3

4,2

Hapjes

koud

Portie olijven / zongedroogde tomaat

Portie kaas (Brokkeloud Roeselare)

Portie salami (Salami Felino)

Portie gemengd (kaas + salami)

Tapasbord van ‘t huis

2 personen

4 personen

5

6,5

6

10

12

17

warm

Bruschetta’s van de chef (6 stuks)*

Nacho’s in de oven*

Calamares (12 stuks)

Aperitief kroketjes (12 stuks)

Gemengde portie gefrituurde tapas

Gefrituurde pladijsreepjes

9

6

9

9

16

9

huisplank deluxe

koude en warme hapjes

7 pp

Voorgerecht

koud

Carpaccio van rund

Gerookte zalm met toast

Tomaat garnaal

Salade scampi

Mini rundstartaar

15

16

19

14

15

warm

Scampi met look

Salade garnaalkroketten (2 stuks)

Salade kaaskroketten (2 stuks)

Escargots (6 stuks)

Coquilles

14

15

12

14

15

geserveerd met brood / voorgerechten worden enkel

geserveerd als hoofdgerecht mits supplement

Hoofdgerecht

vis

Vispannetje

Zeebaars

Scampi curry met risotto

Kabeljauw met kruidige korst

Tomaat garnaal

Gegrilde Gamba’s

 

25

24

25

24

26

32

pasta

Pasta met scampi van de chef

Pasta scampi look

Pasta met gerookte zalm

Vegetarische lasagne

21

21

22

19

keuze:

frieten, puree, pasta, kroketten of

gebakken rozemarijnaardappelen

saus:

peper, champignon, béarnaise of kruidenboter

vlees (met koude groenten)

Ierse ribeye

Steak

Cote à l’os (2 personen)

Rundstartaar

Burger van ‘t huis

Secreto Iberico Belotta

 

29

24,5

52

23

16

32

salade

Salade kaaskroketten (3 stuks)

Salade garnaalkroketten (3 stuks)

Salade met gerookte zalm en grijze garnalen

Salade geitenkaas

Salade gebakken scampi

Salade visreepjes met verse tartaarsaus

Salade van de chef

scampi, gerookte zalm, garnalen,

mini-garnaalkroket, appel, spekjes

17

21

25

19

23

25

24

maximum 5 verschillende gerechten per tafel

Kinderen

Kip met appelmoes en frietjes

Mini-hamburger met frietjes

Steak met frietjes

Balletjes in tomatensaus

10

8

14

10

wil je een gerecht van de kaart in kinderportie,

aarzel niet erom te vragen

Dessert

Crème brûlée

Moelleux au chocolat

Chocolademousse

Coupe advocaat

Coupe vanille

Café Glacé

IJsdessert van ‘t huis

5,5

7

6

6,5

6

6,5

7

Dame blanche met warme chocoladesaus

Coupe brésilienne

Coupe aardbei (seizoen)

Trio van sorbet

Verwenkoffie

Sabayon (per 2 p)

Kinderijsje

7

6,5

8,5

7

10

8,5

3,5

Bent u allergisch aan bepaalde zaken, laat het ons weten. Wij passen met plezier de samenstelling van uw gerecht aan.